Ингредиенты: буханка чёрного хлеба, 150 мл растительного масла, 150 г сметаны, 1.5 ч.л. чеснока, 1.5 ч.л. соли, 1 ч.л. кориандра, 1 ч.л. чёрного перца, зелёный лук.
Нарежьте хлеб брусочками толщиной 25 мм. Добавьте в растительное масло 1 ч.л. чеснока, 1 ч.л. соли и 1 ч.л. кориандра. Перемешивайте до растворения соли и смажьте этой смесью хлеб. Выложите хлеб на противень и выпекайте 10 минут при 200°C. Через 5 минут переверните хлеб.
Для соуса смешайте сметану, нарезанный зелёный лук, ½ ч.л. соли, ½ ч.л. чеснока и ½ ч.л. перца.
Ingredients: loaf of brown bread, 150 ml of vegetable oil, 150 g of sour cream, 1.5 tsp. garlic, 1.5 tsp salt, 1 tsp coriander, 1 tsp black pepper, green onion.
Cut the bread into 25 mm bricks. Add to vegetable oil 1 tsp garlic, 1 tsp salt and 1 tsp coriander. Stir until the salt dissolves and grease the bread with this mixture. Put bread on a baking sheet and bake for 10 minutes at 200°C. After 5 minutes, turn the bread over.
For the sauce, mix sour cream, chopped green onions, ½ tsp. salt, ½ tsp garlic and ½ tsp pepper.