Макароны с тушеной капустой ИНГРЕДИЕНТЫ: Макароны «Корона Премиум» _ – 250-300 гр Говядина – 500 гр Капуста – пол кочана Лук – 1 шт. Красный болгарский перец – 1 шт. Чеснок – 3 дольки Томатный соус – 2 ст.л. Вода – 100 мл Укроп – 1 пучок Растительное масло – для жарки Специи – по вкусу Соль – по вкусу Пошаговый рецепт приготовления: 1. Почистить лук, морковь и чеснок. 2. Мясо, лук, морковь, чеснок, болгарский перец и капусту нарезать кубиками. 3. Разогреть в сковороде растительное масло, обжарить лук. 4. После к нему добавить мясо с чесноком. 5. К ним добавить морковь, болгарский перец, добавить 2 ложки томатной пасты и хорошо обжарить. 6. Отварить в подсоленной воде макароны «Корона Премиум». 7. К зажарке добавить капусту и тушить 10-15 минут. 8. На тарелку выложить макароны с тушенной капустой и овощами. 9. Перед подачей на стол посыпать укропом. Приятного аппетита!
Korona Premium
4
подписчика
Un va makaron mahsulotlari
Qovurilgan karam bilan makaron MASALLIQLAR: Korona Premium makaroni — 250–300 g Mol go‘shti — 500 g Karam — yarimta Piyoz — 1 dona Qizil bolgar qalampiri — 1 dona Sarimsoq — 3 dona Tomat pastasi — 2 osh qoshiq Suv — 100 ml Shivit — 1 dona O‘simlik yog‘i — qovurish uchun Ziravorlar — ta’bga ko‘ra Tuz — ta’bga ko‘ra Bosqichma-bosqich tayyorlash retsepti: 1. Piyoz, sabzi va sarimsoqni tozalang. 2. Go‘sht, piyoz, sabzi, sarimsoq, bolgar qalampiri va karamni kubik shaklida to‘g‘rang. 3. Tovada o‘simlik yog‘ini qizdirib, piyozni qovuring. 4. Unga sarimsoq bilan go‘shtni qo‘shing. 5. So‘ng sabzi, bolgar qalampiri, 2 osh qoshiq tomat pastasini qo‘shing va yaxshilab qovuring. 6. Korona Premium makaronini tuz qo‘shilgan suvda qaynatib oling. 7. Qovurilgan sabzavotlarga karamni qo‘shing va 10-15 daqiqa davomida dimlang. 8. Pishirilgan sabzavotlar va makaronni likopga soling. 9. Shivit bilan bezab, dasturxonga torting. Yoqimli ishtaha!
Brauni MASALLIQLAR: Tuxum — 3 dona Shakar — 120 g Qabartma — 0,5 choy qoshiq Tuz — bir chimdim Un — 110 g Sariyog‘ — 120 g Qora shokolad — 120 g Bosqichma-bosqich tayyorlash retsepti: 1. Yumshoq sariyog‘ni shakar va eritilgan shokolad bilan aralashtiring. 2. Biroz ko‘pirtirib urilgan tuxum, tuz va qabartma bilan aralashtirilgan unni qo‘shib aralashtiring. 3. Xamirni silikon qolipga solib, tekislang. 4. 180 °C gacha qizdirilgan pechda 15–18 daqiqa davomida pishiring. 5. Bir soatcha sovitib, muzqaymoq bilan dasturxonga torting. Yoqimli ishtaha!
Брауни ИНГРЕДИЕНТЫ: Яйца куриные – 3 штуки Сахар – 120 г Разрыхлитель теста – 0,5 ч.л. Соль – на кончике ножа Мука – 110 г Сливочное масло – 120 г Горький шоколад – 120 г Пошаговый рецепт приготовления: 1. Размягченное сливочное масло смешать с сахаром и растопленным шоколадом. 2. Добавить слегка взбитые яйца, соль и муку, смешанную с разрыхлителем. 3. Выложить тесто в силиконовую форму и разровнять. 4. Выпекать 15-18 минут в духовке, разогретой до 180 градусов. 5. Дать остыть примерно час и подавать вместе с сливочным мороженым. Приятного аппетита!
Ленивая лазанья ИНГРЕДИЕНТЫ: Макароны «Корона Премиум» _ – 250-300 г Мясной фарш – 500 г Лук – 1 шт. Томатный соус – 3-4 ст.л. Молоко – 500 мл Вода – 100 мл Сливочное масло – 100 г Мука – 2 ст.л. Сыр – 150 г Растительное масло – для жарки Специи – по вкусу Соль – по вкусу Пошаговый рецепт приготовления: 1. Почистить лук и мелко нарезать кубиками. 2. Разогреть в сковороде растительное масло, обжарить лук. 3. Добавить фарш, посолить, поперчить по вкусу. Добавить томатную пасту и воду. 4. Тушить под закрытой крышкой. 5. В сотейнике растопить сливочное масло и, помешивая, добавить муку до образования кашеобразной массы. 6. Влить теплое молоко, варить до загустения. 7. Отварить в подсоленной воде макароны «Корона Премиум» вашей любимой формы. 8. Сыр натереть на крупной терке. 9. Собрать лазанью в следующей последовательности: макароны, фарш, соус и сыр. 10. Поставить в духовку на 25 минут при 180°. Всем приятного аппетита!
Oson tayyorlanadigan Lazanya MASALLIQLAR: Korona Premium makaroni — 250–300 g Qiyma — 500 g Piyoz — 1 dona Tomat sousi — 3–4 osh qoshiq Sut — 500 ml Suv — 100 ml Sariyog — 100 g Un — 2 osh qoshiq Pishloq — 150 g O‘simlik yog‘i — qovurish uchun Tuz, murch yoki boshqa ziravorlar — ta’bga ko‘ra Bosqichma-bosqich tayyorlash retsepti: 1. Piyozni tozalang va mayda kubik shaklida to‘g‘rang. 2. Tovada o‘simlik yog‘ini qizdirib, piyozni qovuring. 3. Qiyma, tuz va murch qo‘shib qovuring. 4. Tomat pastasi va suv qo‘shib, dimlab qo‘ying. 5. Alohida tovachada sariyog‘ni eritib, aralashtirib turgan holda astalik bilan un qo‘shing va bo‘tqasimon massa hosil qiling. 6. Iliq sut qo‘shib, quyilguncha qaynating. 7. Tuz qo‘shilgan suvda o‘zingizga yoqqan shakldagi Korona Premium makaronini qaynatib oling. 8. Pishloqni yirik qirg‘ichdan o‘tkazing. 9. Lazanyani quyidagi tartibda joylang: makaron, qiyma, sous va pishloq. 10. Pechda 180 °C da 25 daqiqa davomida pishiring. Yoqimli ishtaha!
Ленивое хачапури ИНГРЕДИЕНТЫ: Сыр – 200 г Мука «Корона Премиум» – 120 г Молоко – 200 мл Яйцо – 1 шт Сахар – 1/2 ч.л. Разрыхлитель – 1/2 ч.л. Растительное масло – 2 ст.л. Соль – по вкусу Сливочное масло – по вкусу Пошаговый рецепт приготовления: 1. Натереть сыр на терке. 2. Смешать молоко, яйцо, соль, сахар, разрыхлитель и муку. 3. Все хорошо перемешать и добавить к тесту сыр. 4. Разогреть в сковороде растительное масло и вылить тесто. Накрыть крышкой и жарить 8 минут на слабом огне. 5. После того, как тесто схватится снизу, перевернуть и жарить еще 5 минут. 6. Готовое хачапури смазать сливочным маслом и подавать к столу горячим. Приятного аппетита!
Tezkor xachapuri MASALLIQLAR: Pishloq — 200 g Korona Premium uni — 120 g Sut — 200 ml Tuxum — 1 dona Shakar — 1/2 choy qoshiq Qabartma — 1/2 choy qoshiq O‘simlik yog‘i — 2 osh qoshiq Tuz — ta’bga ko‘ra Sariyog‘ — ta’bga ko‘ra Bosqichma-bosqich tayyorlash retsepti: 1. Pishloqni qirg‘ichdan o‘tkazing. 2. Sut, tuxum, tuz, shakar, qabartma va unni aralashtiring. 3. Xamirga pishloqni qo‘shing. 4. Tovada o‘simlik yog‘ini qizdirib, xamirni quying. Qopqog‘ini yopib, past olovda 8 daqiqa qovuring. 5. Xamirning ostki qismi qovurilganidan so‘ng uni aylantirib, orqa qismini ham 5 daqiqa qovuring. 6. Tayyor xachapurini sariyog‘ bilan yog‘lab, issiqligida dasturxonga torting. Yoqimli ishtaha! Yoqimli ishtaha!
«Mac and cheese» Masalliqlar: Makaron — 200 g Sut — 300 ml Un — 40 g Motsarella — 150 g Belebeyevskiy Gauda pishlog‘i — 1 qadoq Sariyog‘ — 30 g Tuz, murch — ta’bga ko‘ra Tayyorlash: 1. Tovada sariyog‘ini eritib, aralashtirib turgan holda unni qo‘shib atalang. 2.Sekinlik bilan sutni quyib, qumoqlari ketgunicha aralashtiring va massa quyilgunicha qaynating. 3.Tuz, murch qo‘shing. Pishloqni mayda qirg‘ichdan o‘tkazing. 4. Sousga pishloqni qo‘shib aralashtiring. 5. Makaronni tuz solingan suvda qaynatib oling. Suvini to‘kib tashlab, sous bilan aralashtiring. Barchaga yoqimli ishtaha!
«Мак энд Чиз» Ингредиенты: Макароны – 200 г Молоко – 300 мл Мука – 40 г Моцарелла – 150 г Сыр «Белебеевский» Гауда – 1 упаковка Масло сливочное – 30 г Соль, перец – по вкусу Пошаговый рецепт приготовления: 1. В сотейнике растопить сливочное масло и помешивая добавить муку до образования кашеобразной массы. 2. Влить теплое молоко тонкой струйкой, помешивать до растворения комочков и варить до загустения. 3. Добавить соль, перец. Натереть сыр на мелкой терке. 4. Сыр добавить в соус и перемешать. 5. Отварить макароны в подсоленной воде. Слить с них воду и перемешать с соусом. Всем приятного аппетита!
Tvorogli pirog MASALLIQLAR: Korona uni — 200 g Sariyog‘ — 200 g Shakar — 100 g Tuxum — 4 dona Tvorog — 400 g Vanillin — 1 choy qoshiq Qabartma — 1 choy qoshiq Smetana — 2 osh qoshiq Bosqichma-bosqich tayyorlash retsepti: 1. Sariyog‘ni qirg‘ichdan o‘tkazing. Un qo‘shib, qo‘lingizda uvalang. 2. Urvoqli xamirga shakar, vanillin, qabartma solib, yaxshilab aralashtiring. 3. Chuqur idishga 4 ta tuxumni chaqib, atalab oling. 4. Urvoqli xamirni 2 qismga bo‘ling. 5. Bir qismiga atalangan tuxumning 2/3 qismini qo‘shing va xamir qoring. 6. Qolgan tuxumni tvorogga solib aralashtiring. 7. To‘ldirmaga smetana qo‘shib, yaxshilab aralashtiring. 8. Qolip yoki tova tagiga pergament qog‘ozini soling va yog‘lang. 9. Xamirni solib, qo‘llaringiz bilan tekislang va chetlarini biroz ko‘taring. 10. Tvorogli to‘ldirmani, ustidan urvoqli xamirni soling. 11. 180 °C da 25–30 daqiqa pishiring. Yoqimli ishtaha!
Творожный пирог ИНГРЕДИЕНТЫ: Мука «Корона» – 200 г Сливочное масло – 200 г Сахар – 100 г Яйцо – 4 шт. Творог – 400 г Ванилин – 1 ч.л. Разрыхлитель – 1 ч.л Сметана – 2 ст.л. Пошаговый рецепт приготовления: 1. Измельчить сливочное масло через терку. Добавить к нему муку и перетереть в крошку. 2. В крошку добавить сахар, ванилин, разрыхлитель и хорошо перемешать. 3. В глубокой миске разбить 4 яйца и хорошо взболтать. 4. Крошку разделить на 2 части. 5. К одной части добавить 2/3 яиц и образовать тесто. 6. Остальную часть яиц добавить к творогу и перемешать. 7. Добавить в начинку сметану и хорошо перемешать. 8. Застелить форму пергаментной бумагой и смазать маслом. 9. Тесто размять по форме руками, образуя бортики. 10. Выложить творожную начинку и посыпать крошкой теста. 11. Выпекать 25-30 минут при 180°. Приятного аппетита!