Спагетти в соусе
«Блю чиз» с креветками ( 3 порции,)
🍝 Спагетти - 40 гр
🦐 Креветки - 30 шт
🧀 Дорблю - 30 гр
🧀 Пармезан - 30 гр (по вкусу)
🥛 Сливки 10% - 250 мл
🧂 Соль, перец - по вкусу(учитывая,что дорблю солоноват)
🧄 Чеснок - 2 зубчика (не больших)
Приготовление:
🔸Спагетти варить до готовности
🔸Обжарить креветки до золотистой корочки
🔸Добавить мелко нарезанный чеснок, жарить ещё 1 минуту
🔸Добавить сливки,после того как закипели, добавляем мелкими кусочками сыр дорблю , тертый пармезан, соль, перец.
🔸Кипятить минуты 3 (чтоб расплавился весь сыр).
☝🏻Если соус слишком густой, добавьте ещё сливки
🔸Выложить спагетти и полить соусом с креветками , посыпать тертым пармезаном.
Treat your family to a restaurant-style dinner in 15 minutes with this Blue Cheese Shrimp Spaghetti (3 servings) 🍝
Spaghetti - 40 g
Shrimp - 30 pcs
Blue cheese - 30 g
Parmesan cheese - 30 g (to taste)
Cream (10%) - 250 ml 🥛
Salt, pepper - to taste (considering that blue cheese is salty)
Garlic - 2 cloves (small)
Cooking:
🔸 Boil the spaghetti until al dente
🔸 Sauté the shrimp until golden brown
🔸 Add finely chopped garlic, sauté for another minute
🔸 Add the cream, and once it starts boiling, add the crumbled blue cheese, grated parmesan, salt, and pepper
🔸 Simmer for about 3 minutes (to melt the cheese)
☝🏻 If the sauce is too thick, add more cream
🔸 Serve the spaghetti, pour the shrimp sauce over it, then sprinkle with grated parmesan.
Спагетти в соусе
«Блю чиз» с креветками ( 3 порции,)
🍝 Спагетти - 40 гр
🦐 Креветки - 30 шт
🧀 Дорблю - 30 гр
🧀 Пармезан - 30 гр (по вкусу)
🥛 Сливки 10% - 250 мл
🧂 Соль, перец - по вкусу(учитывая,что дорблю солоноват)
🧄 Чеснок - 2 зубчика (не больших)
Приготовление:
🔸Спагетти варить до готовности
🔸Обжарить креветки до золотистой корочки
🔸Добавить мелко нарезанный чеснок, жарить ещё 1 минуту
🔸Добавить сливки,после того как закипели, добавляем мелкими кусочками сыр дорблю , тертый пармезан, соль, перец.
🔸Кипятить минуты 3 (чтоб расплавился весь сыр).
☝🏻Если соус слишком густой, добавьте ещё сливки
🔸Выложить спагетти и полить соусом с креветками , посыпать тертым пармезаном.
Treat your family to a restaurant-style dinner in 15 minutes with this Blue Cheese Shrimp Spaghetti (3 servings) 🍝
Spaghetti - 40 g
Shrimp - 30 pcs
Blue cheese - 30 g
Parmesan cheese - 30 g (to taste)
Cream (10%) - 250 ml 🥛
Salt, pepper - to taste (considering that blue cheese is salty)
Garlic - 2 cloves (small)
Cooking:
🔸 Boil the spaghetti until al dente
🔸 Sauté the shrimp until golden brown
🔸 Add finely chopped garlic, sauté for another minute
🔸 Add the cream, and once it starts boiling, add the crumbled blue cheese, grated parmesan, salt, and pepper
🔸 Simmer for about 3 minutes (to melt the cheese)
☝🏻 If the sauce is too thick, add more cream
🔸 Serve the spaghetti, pour the shrimp sauce over it, then sprinkle with grated parmesan.