Творожное печенье 🍪
🔹Творог- 230 гр
🔹Яйцо-1 шт
🔹Яичный белок - 1 шт
🔹Масло сливочное- 70 гр
🔹Мука рисовая - 90 гр
🔹Разрыхлитель- 2 ч.л
🔹Сахар для посыпки
Приготовление:
🔸Смешать творог с яйцом и белком
🔸Холодное масло натереть на терке и добавить к творогу
🔸Муку смешать с разрыхлителем, всыпать в творожную смесь.
🔸Замесить тесто
🔸Сделать не большие шарики и немного придавить/ приплюснуть (чтоб тесто не липло к рукам , руки смочить водой)
🔸 Обсыпать сверху сахаром всё печенье
🔸Выпекать в духовке 25-30 мин (до румяной корочки) при температуре 190 градусов✅
Cottage cheese cookies 🍪
🔹Cottage cheese - 230g
🔹Egg - 1
🔹Egg white - 1
🔹Butter - 70g
🔹Rice flour - 90g
🔹Baking powder - 2 tsp
🔹Sugar for sprinkling
Instructions:
🔸Mix cottage cheese with the egg and egg white.
🔸Grate the cold butter and add it to the cottage cheese mixture.
🔸Combine the rice flour with the baking powder and add it to the cottage cheese mixture.
🔸Knead the dough.
🔸Shape small balls and slightly flatten them (to prevent the dough from sticking to your hands, wet your hands with water).
🔸Sprinkle sugar on top of all the cookies.
🔸Bake in the oven at 190 degrees Celsius for 25-30 minutes or until golden brown.