Найти в Дзене

ПОВИДЛО ЯБЛОЧНОЕ 🍏 ПО МОЕМУ РЕЦЕПТУ.

на 3 кг яблоки, 1 кг сахар 2 ст л сок лимона.яблоки чистим нарезаем мелка мелка,и высыпаем сахар перемешиваем, оставляем на ночь. до утра яблоки сами  выделяют сока-и с этим же соком будем готовить повидло.варим на среднем температуре 30 минут перемешиваем. и убираем с плиты дадим остывать как остыл заново поставим в плиту и варим ещё полчаса, и так 3 раза повторим:после третьего Зара взбиваем на блендере-ещё пять минут варим, и наш повидло готово 👍 и на пастеризованныйе баночки заливаем и закрываем с пастеризоваными крышкамии наслаждаемся зимою 👍всем мира и добра 🤗💚for 3 kg apples, 1 kg sugar 2 tbsp lemon juice.peel the apples, cut them into small pieces,and pour in the sugar, mix, leavefor the night. until the morning the apples themselves secrete juice -and with the same juice we will prepare jam.cook at medium temperature for 30 minutes and stir. and remove from the stove, let it cool, once it has cooled down, put it back on the stove and cook for another half hour, and repeat this 3 times: after the third Zar, beat in a blender -We cook for another five minutes, and our jam is ready 👍 and pour into pasteurized jars and close with pasteurized lidsand enjoy winter 👍peace and goodness to all 🤗💚
на 3 кг яблоки, 1 кг сахар 2 ст л сок лимона.яблоки чистим нарезаем мелка мелка,и высыпаем сахар перемешиваем, оставляем на ночь. до утра яблоки сами выделяют сока-и с этим же соком будем готовить повидло.варим на среднем температуре 30 минут перемешиваем. и убираем с плиты дадим остывать как остыл заново поставим в плиту и варим ещё полчаса, и так 3 раза повторим:после третьего Зара взбиваем на блендере-ещё пять минут варим, и наш повидло готово 👍 и на пастеризованныйе баночки заливаем и закрываем с пастеризоваными крышкамии наслаждаемся зимою 👍всем мира и добра 🤗💚for 3 kg apples, 1 kg sugar 2 tbsp lemon juice.peel the apples, cut them into small pieces,and pour in the sugar, mix, leavefor the night. until the morning the apples themselves secrete juice -and with the same juice we will prepare jam.cook at medium temperature for 30 minutes and stir. and remove from the stove, let it cool, once it has cooled down, put it back on the stove and cook for another half hour, and repeat this 3 times: after the third Zar, beat in a blender -We cook for another five minutes, and our jam is ready 👍 and pour into pasteurized jars and close with pasteurized lidsand enjoy winter 👍peace and goodness to all 🤗💚