Найти в Дзене
Recepterium: Рэцэпт гарохавага крэм-супу (на белорусском языке)
Усе шматлікія рэцэпты гарохавага супу можна ўмоўна падзяліць на рэцэпты супу з зялёнага гарошку і рэцэпты супу з жоўтага сушеного гароху. Больш распаўсюджаны апошні - ён больш наварысты і яго прынята лічыць больш зімовым, сагравальным у марозныя дні. Для падрыхтоўкі апетытнага і наварыстага гарохавага супу сушеный гарох (суцэльны або колаты) папярэдне (пажадана, на ноч — калі дазваляе час) замочваюць у вадзе і пасля гэтага вараць на працягу прыкладна 60 хвілін. Канкрэтны час залежыць ад памеру гароху,...
3 года назад
Recepterium: սիսեռ կրեմ-ապուր (на армянском языке)
Բոլոր բազմաթիվ բաղադրատոմսեր սիսեռ ապուր կարելի է պայմանականորեն բաժանել բաղադրատոմսեր ապուր կանաչ ոլոռ եւ բաղադրատոմսեր ապուր դեղին չորացրած սիսեռ. Ավելի տարածված է վերջինը, այն ավելի մռայլ է,եւ այն ընդունված է համարել ավելի ձմեռային, ցուրտ օրերին տաք: Պատրաստման համար ախորժելի եւ արեւոտ սիսեռ ապուր չորացրած ոլոռ (ամբողջական կամ աղացած) նախապես (ցանկալի է, գիշերը, Եթե ժամանակը թույլ է տալիս) soaked է ջրի եւ դրանից հետո եփել մոտ 60 րոպե: Կոնկրետ ժամանակը կախված է սիսեռի չափից, ամբողջ սիսեռը ավելի...
3 года назад
Recepterium: resept noxud şorbası püresi (на азербайджанском языке)
Noxud şorbasının bütün çoxsaylı reseptləri şərti olaraq yaşıl noxud şorbası reseptlərinə və sarı qurudulmuş noxuddan şorba reseptlərinə bölünə bilər. Sonuncu daha çox yayılmışdır-daha zəngindir və şaxtalı günlərdə daha çox qış, istiləşmə hesab olunur. Qurudulmuş noxud (bütün və ya doğranmış) əvvəlcədən iştahaaçan və zəngin noxud şorbasının hazırlanması üçün (tercihen, gecə — vaxt icazə verirsə) suda batırılır və bundan sonra təxminən 60 dəqiqə bişirilir. Xüsusi vaxt noxud ölçüsündən asılıdır, bütün...
3 года назад
Recepterium: рецепт крем-супа из гороха / гороховый суп / гороховый суп-пюре
Все многочисленные рецепты горохового супа можно условно разделить на рецепты супа из зеленого горошка и рецепты супа из желтого сушеного гороха. Более распространен последний — он более наваристый и его принято считать более зимним, согревающим в морозные дни. Для приготовления аппетитного и наваристого горохового супа сушеный горох (цельный или колотый) предварительно (желательно, на ночь — если позволяет время) замачивают в воде и после этого варят в течение примерно 60 минут. Конкретное время...
3 года назад