Ура!!! Сегодня каша, деликатесная, короновирусная, гречневая!
Прото так кашу я не люблю. Потому к каше я обязательно обжарил лук на капле растительного масла, в туже сковородку потом разбил яйцо куриное и поджарил вместе с луком, уже на сливочном масле.
Получилась замечательная калорийная и вкусная заправка к гречке. Ну и как всегда овощи.Пекинская капуста, сельдерей и редис. Накапал сверху для вкуса оливкового масла:)) В итоге как всегда получилось просто. И вкусно.
Всем здоровья и приятного аппетита.
Hurray!!! Today porridge, delicatessen, coronavirus, buckwheat!
I just don't like porridge. Because to the porridge, I necessarily fried the onion on a drop of vegetable oil, then broke the chicken egg in the same pan and fried it together with the onion, already in butter. It turned out a wonderful high-calorie and delicious dressing for buckwheat. Well, as always the vegetables.Peking cabbage, celery and radish. Dripped on top for the taste of olive oil:)) In the end, as always, it turned out simple. And delicious.
All health and Bon appetit.